Reglaineris Fiji 6378

Įrodyta, kad patogumas ir elegancija gali žengti kartu. Atsisėdus vienintelis galimas rezultatas – atsipalaidavimas! Šis 3-ijų variklių reglaineris turi elektra reguliuojamą atlošą ir kojų atramą, rankiniu būdu reguliuojamą galvos atramą ir nulinės gravitacijos padėtį!

Platus audinių bei odų pasirinkimas.

Atsisiųsti Modulax programėlę

Atsisiųsti vartotojo vadovą


Kaina nuo
2350 €

Siųsti užklausą

Galerija

 

 

Informacija

Reguliuojama galvos atrama

Rankiniu būdu reguliuojama galvos atrama yra skirta Jūsų kaklo raumenų poilsiui. Sureguliuokite, kad rastumėte tinkamą kampą kaklui laikyti, kai žiūrite filmą, skaitote knygą ar tiesiog ilsitės.

Reguliuojama kojų atrama

Pakelkite kojas su sklandžiu pėdų atramos mechanizmu. Naujoviškas dizainas susilanksto po sėdyne, išlaikant šiuolaikišką estetiką.

Nuotolinio valdymo pultas

Lengvai naudojamas ir labai funkcionalus, nuotolinio valdymo pultas sklandžiai integruotas reglaineryje. Su juo galite valdyti visus tris variklius, kad pasiektumėte patogiausią sėdėjimo poziciją.

Reguliuojamas atlošas

Vidinis atlošo rėmas sukonstruotas taip, kad atlaikytų didelį svorį ir spaudimą. Garantuota, kad jis tvirtas ir suteiks reikalingą atramą.

Patogus įkrovimo taškas

Sukurtas optimaliam patogumui, įkrovimo stotelė yra jūsų reglainerio nugarinėje pusėje, apačioje, kad būtų lengva pasiekti.

Metalinė besisukanti koja

Mūsų tvirta, metalinė besisukanti koja turi automatinio stabdymo 270 laipsnio apsisukimo funkciją. Tai neleidžia viduje esantiems laidams susisukti, ištraukti ar sugesti.

Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.